pietricica turism

Azi noapte, alte două persoane au fost declarate decedate, potrivit stirioficiale.ro. Numărul deceselor a ajuns la 12, la nivel național, până în această dimineață, 25 martie. Grupul de Comunica Strategică rectifică o eroare, prin care decesul unui bărbat a fost raportat de două ori.

Este vorba de cazul 11, o femeie (64 de ani) din județul Suceava, internată în stare gravă în Spitalul Județean Suceava – secția ATI, unde a fost intubată. Femeia a fost transferată la Spitalul Clinic de Boli Infecțioase Iași, unde a decedat astăzi. Pacienta suferea de boli asociate (hipertensiune arterială, cardiopatie ischemica, fibrilatie atrială) și a avut istoric de călătorie în perioada 13-29 februarie a.c. în Insulele Mauritius, Seychelles, Dubai. „Menționăm că, dintr-o eroare de raportare, decesul anterior comunicat cu numărul 11 a fost deja raportat ca decesul cu numărul 5, în cursul zilei de ieri, 23 martie a.c”, potrivit sursei citate. Cazul 5, care fusese raportat a doua oară, ieri, este al bărbatului de 71 ani, din Suceava, confirmat pozitiv pe data de 23.03.2020, internat la Spitalul Județean Suceava din 21.03.2020. Persoana a fost internată anterior în secția de cardiologie unde este posibil contact cu pacienta transferată la Spitalul de Boli Infecțioase din Iași.

Al 12 -lea deces este al unui bărbat (74 ani) din județul Ialomița, internat la Bacău în Spitalul Comănești, secția ATI, unde a primit oxigen pe mască. Bărbatul a manifestat simptome în 19 martie a.c. și a fost internat în 22 martie a.c. în stare gravă. Pacientul suferea de obezitate, HTA, și insuficiență renală cronică. (ZCH.NEWS)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here