0:00

Nu a uitat de Piatra Neamţ: Afaceristul Ştefan Vuza sare în ajutorul Spitalului!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiGrupul Serviciile Comerciale Române (SCR – deţinut de omul de afaceri Ştefan Vuza), cel mai puternic grup industrial cu capital autohton din România, a făcut demersuri pentru a sprijini unităţi spitalicesti din 7 județe în care Grupul deţine fabrici, se specifică într-o informare de presă.

Au fost contactate spitale din Iaşi, Piatra Neamţ, Oneşti, Buzău, Ploiești, Caransebeş, Cluj-Napoca şi Dej, ofertele de sponsorizare fiind deosebit de apreciate de conducerile unităţilor medicale, entuziasmate de faptul că societatea civilă vine în ajutorul lor.

„Am luat act cu îngrijorare de consecințele deosebit de grave generate la nivel național de criza dezinfectanţilor si de faptul că Ministerul Sănătății a anunțat că mai multe unități spitalicești din ţară efectuează exclusiv intervenţii chirurgicale în regim de urgenţă. Pe această cale, Grupul Serviciile Comerciale Române (SCR),  își exprimă disponibilitatea de a sponsoriza achiziția în regim de urgență a produselor biocide necesare unității spitalicești pe care o conduceți, în măsura în care vă confruntați cu o asemenea criză. SCR Grup își exprimă astfel solidaritatea atât cu cadrele medicale puse în imposibilitatea de a-și exercita profesia în bune condiții, cât și cu pacienții care au nevoie de o intervenție chirurgicală fără riscuri postoperatorii. Grupul Serviciile Comerciale Române face astfel un pas important, sperăm noi, și cu putere de exemplu pentru alte companii, pentru atenuarea consecințelor acestei crize, până când Ministerul Sănătății va organiza licitația pentru desemnarea furnizorilor acreditați si va rezolva acestă criza”, se arată în adresa trimisă spitalelor de societăţile comerciale membre ale SCR Grup: SC Chimcomplex SA Onesti, SC Iasitex SA Iasi, SC Sinterom SA Cluj-Napoca, SC Uzuc SA Ploiesti, SC Contactoare SA Buzău,  SC A6 Impex SA Dej, SC Serviciile Comerciale Române SA Piatra Neamţ şi SC Caromet SA Caransebeş.

Ştefan Vuza este preşedintele grupului industrial Serviciile Comerciale Române şi administrează 8 societăţi de producţie industriala cu un capital de peste două sute de milioane de dolari. Afaceristul s-a născut la Iaşi în 15 septembrie 1969, dar s-a mutat ulterior la Piatra Neamţ, unde a petrecut copilăria în casa bunicilor. (ZCH NEWS)

Articolul precedentCătălin Drăgușanu: Parlamentarii ALDE susțin demiterea ministrului Agriculturii
Articolul următor100.000 de lei din banii județului pentru acoperișul unei biserici
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. Felicitari, domnule! Ma bucura ca demersul a fost din initiativa si nu la cererea beneficiarilor.

Comentariile sunt închise.