0:00

Știre actualizată. Problema la ghișeul cazier judiciar de la Forum Center a fost rezolvată, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiActualizare: Poliția Neamț anunță că defecțiunea tehnică a fost remediată. “Vă informăm că ghişeul de lucru cu publicul, de primire a cererilor și de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, din municipiul Piatra Neamţ, din incinta Mall Forum Center, etaj 3, strada Cuiejdi și-a reluat activitatea. Astăzi, începând cu ora 13:00 se pot elibera documente la ghișeul de lucru cu publicul, pentru a soluționa toate cererile. De mâine se va reveni la programul normal de funcționare“.

Știre inițială: Probleme tehnice despre care nu se știe când vor fi remediate au închis ghișeul cazier judiciar de la Piatra Neamț. “Vă informăm că momentan, ghişeul de lucru cu publicul, de primire a cererilor și de eliberare a certificatelor de cazier judiciar, din municipiul Piatra Neamţ, din incinta Mall Forum Center, etaj 3, strada Cuiejdi, nu este functional, pe o perioadă nedeterminată, din cauza unor probleme legate de rețeaua internă de comunicații. Vom reveni cu informații legate de remedierea acestei defecțiuni “, anunță Poliția Neamț.

Pietrenii care au nevoie de document trebuie să se adreseze ghișeelor de primire a cererilor și de eliberare a certificatelor de cazier judiciar din Roznov, Târgu Neamț sau Roman.

La Poliția Roman, programul de eliberare a cetificatelor este luni și miercuri, între orele 8:30 – 10:30 şi 14:00 – 16:00, marți și joi  între orele 14:00 – 16:00 și vineri, între orele 8:30 – 10:30. La ghişeul de lucru cu publicul de la sediul Poliției Orașului Târgu Neamț, activitatea de eliberare a certificatelor se desfășoară în regim normal, fără programare: luni – joi, între orele 8:30 – 10:00 şi 13:00 – 15:00 și vineri de la 8:30 la 10:30.

La ghişeul de lucru cu publicul de la sediul SPLECP Roznov, str. Tineretului 646, activitatea de eliberare a certificatelor se desfășoară în regim normal, fără programare, luni – marti, între orele 8:30 – 12:30 și joi, între orele 14:00 – 18:00.

(G. S)

Articolul precedent10 școli din Neamț găzduiesc locala Olimpiadei Naționale de Limba Română
Articolul următor24 de locuinţe pentru tineri vulnerabili în Văleni
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.