0:00

Noutăţi în CL Târgu Neamţ: Doi independenți și un uneperist, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Consiliul Local Târgu-Neamț are începând de miercuri, 8 octombrie, doi aleși locali independenți și un ales de la UNPR. Foștii liberali Vasile Timișescu și Romeo Roman au trecut în barca independenților, dându-și demisiile din PNL, în timp ce Costel Șoldan de la PP-DD a trecut la UNPR.

Costel Șoldan a mărturisit că și-a dorit să meargă la un partid prosper: „Am ales să merg la un partid prosper și sper ca viața să-mi ofere ceva bun. Am rămas cu sufletul la PP-DD, iar pentru mine domnul președinte Trofin va rămâne un prieten”.

Romeo Roman, profesor și de ceva timp și inspector școlar, chiar dacă a ales să plece ca independent, spune că va rămâne un politician de dreapta: „Fac un pas înapoi în politică prin această trecere a mea ca independent și recunosc că mi-a plăcut întotdeauna politica. Dar fac acest pas nu dictat de cineva sau impus de cineva anume, ci dintr-un considerent personal și moral, generat de actuala mea profesie cu care vin în contact cu copii, cu colegi profesori și nu aș vrea să influențez prin prestația mea, un anumit sens al unei decizii politice. Voi rămâne în continuare de dreapta, chiar dacă actualmente este frământată, nu mă voi îndrepta spre alt partid”.

Vasile Timișescu ne-a declarat sec: „Trec la independenți din motive personale”.

În urma acestor plecări, PSD va deține monopolul în legislativul târgnemțean. (C.T. STURZU)

Articolul precedentJandarmii strâng gunoaiele de la „Colibe”
Articolul următorFostul şef al Poliţiei Roznov patrulează pe străzi