0:00

Fostul şef al Poliţiei Roznov patrulează pe străzi, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Implicat în diverse scandaluri şi răfuieli personale pe care le-a transferat pe plan profesional, comisarul Constantin Nechita s-a numărat printre cei suspectaţi că ar fi contribuit la scoaterea filmuleţului cu Ana Maria Tănase plesnită de Cezar Filip pe „piaţă”. Cum dosarul este în lucru la DIICOT Neamţ, este foarte posibil ca procurorii să fi solicitat SIPI Neamţ să-i retragă lui Nechita autorizaţia de acces la informaţiile cu caracter secret. Ceea ce s-a şi întâmplat. Poliţia Neamţ a fost înştiinţată de Departamentul de Informaţii şi Protecţie Internă Bucureşti că ofiţerul nu mai este autorizat, condiţii în care nu poate desfăşura decât activităţi care nu au legătură cu secretele de serviciu şi, mai ales, cu informaţiile care au caracter de secrete de stat.

„Sâmbătă, poliţistul a făcut prima sa patrulare şi, cel mai probabil, va mai face, dar va avea şi alte tipuri de activităţi, de exemplu să facă parte din escortă”, a precizat comisarul şef Paul Tablan, şeful Poliţiei Neamţ. „Noi am făcut o solicitare să i se acorde măcar accesul la informaţiile cu caracter de secret de serviciu şi aşteptăm răspuns”. Înainte de a ajunge să facă patrulare, Constantin Nechita lucra la Biroul de investigaţii criminale Piatra-Neamţ, după o perioadă de „penitenţă” la Secţia de Poliţie Rurală Gârcina, unde a fost mutat după ce şi-a asumat, în scris, o anonimă trimisă la IGPR, în numele a „30 de poliţişti nemulţumiţi de Cezar Filip”. Perioada de declin din viaţa profesională a ofiţerului a început, însă, după ce a fost demis disciplinar de la conducerea Poliţiei Roznov pe vremea când IPJ Neamţ era condus de Aurelian Vasea Şoric. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNoutăţi în CL Târgu Neamţ: Doi independenți și un uneperist
Articolul următor… pe scurt …

1 COMENTARIU

  1. A facut prima PATRULARE , ce sa vezi parca a face Patrulare e ceva DEZONORANT ptr unii,care s au obisnuit sa stea numai pe scaune cu sezut moale la caldurica prin birouri . NU TATI ia sa i scoata prin rotatie la patrula ,sa vada realitatea din STRADA ,piedicile care sunt si altele . SAU o fi vrand sa patruleze pe WALL STREET.

Comentariile sunt închise.