reclama autocenter

numire subprefect angheluta

În prezența șefilor tuturor serviciilor deconcentrate și a funcționarilor din Prefectura Neamț, Vlad Angheluță a fost uns oficial pe funcția de subprefect de Neamț și a intrat în pâinea administrației publice. Venit de la Târgu Neamț în locul Danielei Soroceanu, numit prin hotărâre de guvern la sfârșitul săptămânii trecute, Vlad Angheluță a beneficiat de ceremonialul aferent odată cu ocuparea funcției: prefectul George Lazăr a citit ordinul de numire semnat de premierul Victor Ponta, iar de aplaudat au aplaudat toți cei prezenți, inclusiv cei doi vicepreședinți ai Consiliului Județean, Emilia Arcan și Dan Manoliu.
”Sper să reușesc să fac față cerințelor acestui post. Vreau să ne păstrăm foarte aproape de cetățenii județului și cred că, prin dialog, prin argumente și prin aplicarea legii, o să fim mai aproape de locuitorii județului Neamț. Vă asigur de toată colaborarea mea”, a declarat, emoționat, după depunerea jurământului, Vlad Angheluță în calitate de subprefect al județului.
”În numele Consiliului Județean Neamț, vă urez succes. Sper să avem o bună colaborare la nivel instituțional. Sper să faceți lucruri bune. Noi vă vom sprijini”, a spus vicepreședintele Emilia Arcan.
”Urez bun venit în rândul funcționarilor publici subprefectului Vlad Angheluță. Mă bucur că la Prefectura județului Neamț este o echipă tânără, sunt sigur că tinerețea va constitui un element de colaborare. Îi urăm noului subprefect putere de muncă și sperăm că va face față provocărilor la care va fi supus”, a declarat și vicele Dan Manoliu.
Prefectul George Lazăr a îmbinat urările de bun venit în echipă către colegul de la Târgu Neamț cu mulțumirile pentru toți colegii din Prefectură, care s-au implicat în acțiunile de ajutorare a nemțenilor afectați de inundațiile de cu două zile în urmă. (I.C.)

Articolul precedent15.000 de euro nerambursabili pentru dezvoltarea fermelor
Articolul următorAlexandru cel Bun: un mort și multe distrugeri