Noul lider al consilierilor județeani liberali este Valentin Stavarache, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiValentin Stavarache este noul lider al consilierilor județeani ai PNL Neamț. Acesta a fost desemnat în urma votului unanim al Biroului Permanent Județean.

„Și eu și colegii mei liberali vom fi o prezență cât mai activă în Consiliul Județean Neamț, vom fi alături de toți cei care doresc dezvoltarea județului Neamț, a tuturor comunităților, indiferent de apartenența politică a primarilor, a celor care vin cu proiecte și idei constructive. Ne interesează în mod direct implementarea unor proiecte de investiții care să creeze plus valoare, dar, în egală măsură, cheltuirea rațională, cu maximă chibzuință a fondurilor publice”, a explicat Valentin Stavarache, liderul consilierilor județeani ai PNL.

În ceea ce-l privește pe prefectul George Lazăr, președintele Partidului Național Liberal Neamț, acesta a precizat că desemnarea lui Valentin Stavarache în această funcție înseamnă „un pas înainte pentru activitatea întregului grup al consilierilor județeni liberali care vor propune proiecte de hotărâre aplicate pe nevoile comunităților locale, o prezență mult mai vizibilă, dar și o comunicare mult mai eficientă. Chiar dacă PNL nu întrunește majoritatea în Consiliul Județean, vom da un exemplu despre ce înseamnă să faci politică responsabilă, constructivă, la nivel local. În primul rând suntem interesați de dezvoltarea județului Neamț”.

Valentin Stavarache se află la cel de-al doilea mandat de consilier județean și este activ în politica locală de 20 de ani.

Biroul de presă al PNL Neamț  

Articolul precedentIntervenție salvatoare a unui polițist nemțean
Articolul următorAdolescent de 15 ani dispărut din Țibucani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.