Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale și cei ai Secției de Poliție Rurală Urecheni continuă activitățile de căutare în vederea depistării numitului ROMAN GHIOCEL, de 15 ani, dispărut la data de 16 august 2021.

La data de 18 august a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Urecheni au fost sesizaţi de către o femeie din Țibucani, cu privire la faptul că fiul acesteia, ROMAN GHIOCEL de 15 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul din localitatea Țibucani, la data de 16 august 2021 și nu a mai revenit până în prezent.

Semnalmente: înălţime 1.70 metri, greutate 65-70 de kilograme, ochi căprui.

La momentul dispariției acesta era îmbrăcat cu un tricou gri, pantaloni tip blug de culoare albastru, fiind încălțat cu papuci tip șlap de culoare neagră.

Polițiștii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman, precum și a localităților limitrofe, în vederea depistării acestuia.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea persoanei căutate, este rugată să apeleze Serviciul Unic 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliție.

Articolul precedentNoul lider al consilierilor județeani liberali este Valentin Stavarache
Articolul următorPoliția Română. precizări în privința crimei de la Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.