O bătrână de 77 de ani, din Târgu Neamț, a trecut printr-o experiență urâtă, în după-amiaza de 31 iulie, după ce-a fost la farmacie, să-și ia medicamentele. Tot traseul spre casă ea a fost urmărită de o tânără țigancă, însă nu și-a făcut griji, mai ales că individa în cauză împingea un căruț cu un copil mic. Însă imediat după ce-a intrat în curte, țiganca s-a apropiat de gard și i-a muls din mână sacoșa cu medicamente, în care era și portofelul, cu 200 de lei. Scena s-a petrecut la ora 16, iar bătrâna a anunțat imediat poliția.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, în jurul orelor 17, a fost identificată femeia respectivă, care a recunoscut comiterea faptei, recuperându-se de la aceasta aproximativ 80% din prejudiciu”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Femeia, în vârstă de 25 de ani, din Vânatori Neamţ, a fost reţinută pentru 24 ore, fiind introdusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.

C.M.

Articolul precedentSoți duși la pușcărie pentru că și-au omorât copilul
Articolul următorControl cu mascați la Piața Centrală pe țigări de contrabandă și alcool. Foto
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.