O bătrână de 77 de ani, din Târgu Neamț, a trecut printr-o experiență urâtă, în după-amiaza de 31 iulie, după ce-a fost la farmacie, să-și ia medicamentele. Tot traseul spre casă ea a fost urmărită de o tânără țigancă, însă nu și-a făcut griji, mai ales că individa în cauză împingea un căruț cu un copil mic. Însă imediat după ce-a intrat în curte, țiganca s-a apropiat de gard și i-a muls din mână sacoșa cu medicamente, în care era și portofelul, cu 200 de lei. Scena s-a petrecut la ora 16, iar bătrâna a anunțat imediat poliția.

În urma investigațiilor efectuate de poliţişti, în jurul orelor 17, a fost identificată femeia respectivă, care a recunoscut comiterea faptei, recuperându-se de la aceasta aproximativ 80% din prejudiciu”, a precizat agentul șef adjunct Robert Costân, purtătorul de cuvânt al Poliției Neamț.

Femeia, în vârstă de 25 de ani, din Vânatori Neamţ, a fost reţinută pentru 24 ore, fiind introdusă în arestul IPJ Neamţ, urmând ca astăzi să fie prezentată la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Neamţ, cu propunere de luare a unei măsuri preventive”.

C.M.