Filmul „Octav” va putea fi vizionat din nou la Piatra Neamt la Cinema Dacia, vineri, 13 octombrie, la ora 20:00 şi sâmbătă, 14 octombrie, la ora 17:00.

ANDI VASLUIANU, MARCEL IUREŞ şi VICTOR REBENGIUC

„Filmul, în regia lui Serge Ioan Celebidachi, spune povestea lui Octav (Marcel Iureș), un bărbat în vârstă, care se reîntoarce la conacul copilăriei sale aflat undeva în zona rurală a României, cu dorința de a-l vinde. Ajuns aici, după o absență de zeci de ani, o fetiță ce-i pare cunoscută îl poartă într-o călătorie minunată în timp, înapoi la anii copilăriei sale pentru a-l ajuta să-și redescopere bucuria de a trăi”, relatează realizatorii.

VICTOR REBENGIUC, MARCEL IUREŞ şi ANDI VASLUIANU

Directorul de imagine al filmului este Blasco Giurato, cel care a semnat imaginea și pentru „Cinema Paradiso” (Premiul Oscar pentru cel mai bun film străin), iar coloana sonoră îi aparține renumitului compozitor român Vladimir Cosma, care a semnat muzica a peste 400 de partituri pentru producţii cinematografice şi seriale TV.

MARCEL IUREŞ şi ALESSIA TOFAN

Filmul „Octav” a fost selecționat în cadrul prestigiosului Festival Internațional de Film de la Montreal 2017, la secțiunea Focus on World Cinema, un festival de tradiție pentru cinematografia mondială.

Alte detalii – AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentGuvernul înfiinţează Avocatul Copilului
Articolul următorNumărul cazurilor de rujeolă în scădere la Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.