Noi investigații în cazul crimei groaznice de la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiAstăzi, 5 noiembrie, au fost reluate căutările mamei copilei de 5 ani, al cărei cadavru a fost găsit în curtea tatălui ei, din Târgu Neamț. Anchetatorii au reluat săpăturile, încercând să găsească cadavrul Magdalenei Ursu, suspectând că a fost ascuns în tot curtea suspectului. Femeia avea 24 de ani la data dispariției, în 8 decembrie 2006, ziua când împreună cu fiica și cu tatăl acesteia au mers la cumpărături și n-au mai fost văzute de atunci. Bunicul matern al copilei a anunțat autoritățile de dispariția fiicei și a nepoatei în anul 2008. După 15 ani de la dispariție, polițiștii nemțeni au reluat cercetările în anul 2021 și în luna octombrie au găsit copila îngropată în curtea bărbatului din Târgu Neamț.

Reamintim că în 19 octombrie, la Târgu Neamț se desfășurau percheziții în urma cărora au fost descoperite „fragmente umane”. Din primele cercetări, s-a descoperit că rămășițele descoperite erau ale unei fete în vârstă de 5 ani care fusese dată dispărută, împreună cu mama sa, în 2008.

Noi investigații în cazul crimei groaznice de la Târgu Neamț, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Având în vedere ca proprietarul locuinţei este tatăl uneia din victimele date dispărute în anul 2006, prin ordonanţa procurorului din data de 19.10.2020 s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de acesta sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor calificat”, nota comunicatul emis de Parchet.

După această descoperire, s-au făcut în continuare cercetări pentru găsirea cadavrului mamei copilei și astăzi au fost reluate săpăturile.

ZCH

Articolul precedentMinistrul Educației: Rata de vaccinare de peste 60% este criteriul pentru cursuri fizice, actualizată vinerea
Articolul următorFoto. Autoturism intrat într-un cap de pod la Fălticeni
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.