0:00

Ministerul Finanţelor Publice (MFP) pune la dispoziţie celor interesaţi, începând de astăzi, 2 aprilie, „4 noi emisiuni de titluri de stat în cadrul Programului Tezaur, cu scadențe la 1, 2, 3 și 5 ani, cu dobânzi de 3,5%, 4%, 4,5% și 5%”, se precizează într-un comunicat de presă al MFP.

Noi emisiuni de titluri de stat de la Ministerul de Finanţe, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiTitlurile de stat pot fi cumpărate astfel:

  • între 2-22 aprilie de la unitățile Trezoreriei Statului;
  • între 2-18 aprilie prin Compania Națională „Poșta Română” pentru mediul rural și 2-19 aprilie pentru mediul urban prin Compania Națională „Poșta Română”.

„Sunt eligibile persoanele fizice care au împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii, fără plafon maxim individual de subscriere. Titlurile de stat care sunt lansate în data de 2 aprilie 2019 sunt în formă dematerializată și au valoare nominală de 1 leu. Dobânda este anuală, plătibilă la termenele prevăzute în prospectul de emisiune. Investitorii au posibilitatea anulării subscrierilor deja efectuate prin depunerea, în perioada de subscriere, a unei cereri de anulare. Ulterior, subscrierile sunt irevocabile și nu mai pot fi anulate”, precizează sursa citată. Alte detalii – AICI. (ZCH NEWS)

Articolul precedentPrimăria Târgu Neamţ organizează dezbatere pentru bugetul local şi investiţii
Articolul următorAutorul tentativei de omor de la coafor a fost liberat din penitenciar
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.