reclama autocenter

Continuă avertizările meteo de vreme extremă. Administrația Națională de Meteorologie a emis noi avertizări, de data aceasta de grindină și vijelii, toate județele țării fiind afectate, într-o oarecare măsură.

Din regiunea de Nord Est, județele Bacău, Botoșani, Neamț și Suceava se află sub avertizare cod portocaliu valabilă începând de astăzi, 25 iunie, la ora 14.00 și până sâmbătă, 26 iunie, ora 06.00. „În intervalul menționat vor fi perioade cu instabilitate atmosferică deosebit de accentuată. Vor fi vijelii puternice, intensificări ale vântului cu rafale de peste 80…100 km/h, frecvente descărcări electrice și grindină de medii și mari dimensiuni.  Aversele vor fi torențiale, iar cantitățile de apă vor depăși local 35…50 l/mp”.

În județele Iași și Vaslui este valabilă o avertizare cod galben valabilă până sămbătă la ora 23.00 „În intervalul menționat, instabilitatea atmosferică se va accentua și se va extinde astfel încât în toate regiunile vor fi perioade cu vijelii, averse torențiale, descărcări electrice și grindină. În intervale scurte de timp cantitățile de apă vor depăși local 20…40 l/mp”, notează comunicatul.

 

Articolul precedentAmenzi de până la 2.500 lei firmelor care nu-și protejează muncitorii de caniculă
Articolul următorPetricani: Proiectul pentru reabilitarea şcolii nr. 2 din Ţolici a rămas fără finanţare
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.