În zona înaltă a județului Neamț ninge din cursul nopții de 14 spre 15 noiembrie. Drumarii au acționat cu două utilaje pentru a îndepărta zăpada depusă pe carosabil, pe sectorul de drum Târgu Neamț-Poiana Largului (DN15 B – Petru Vodă).

Ninge pe Ceahlău * La Petru Vodă e lapoviță * Drumarii au dat cu antiderapant, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiConform stației meteo Salvamont Neamț, din această seară va începe să ningă și în Durău, în condițiile în care la Dochia ninge continuu din cursul acestei nopți, stratul de zăpadă ajungând până acum la 10 centimetri grosime. Temperaturile pe platoul Dochia sunt între minus 4 și minus 9 grade Celsius, în vreme ce la Durău sunt 2 grade celsius.

Potrivit ANM, până la ora 15:00, județul Neamț se află sub COD GALBEN de vânt puternic cu intensificări care la rafală vor atinge viteze de peste 80 de kilometri la oră: „COD GALBEN – Valabil de la : 15-11-2018 ora 9:10 până la: 15-11-2018 ora 15:00 – În zona : Județul Suceava: zona de munte de peste cota 1.800 m; Județul Neamţ: zona de munte de peste cota 1.800 m; Se vor semnala: vântul va prezenta intensificări care la rafală vor atinge 80- 90 km/h. Fenomene asociate : zăpadă spulberată, care determină scăderea vizibilității”. (I.Ș.)

Articolul precedentCUPA ROMÂNIEI CSM Ceahlăul U17 s-a calificat în sferturi
Articolul următorCase în flăcări de la aragaz și de la burlanul de fum
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.