CSM Ceahlăul Piatra Neamţ U17 s-a calificat în sferturile Cupei României, după ce a eliminat miercuri, 14 noiembrie, formaţia similară a Politehnicii Iaşi. Juniorii pietreni s-au impus cu scorul de 6-3 (5-2), golurile fiind înscrise de Andrei Vîlea (4) și Alexandru Rusu (2).

“Prima repriză, în special, a fost una foarte bună din punct de vedere ofensiv. Am fost eficienți și am reușit să tranșăm soarta meciului după părerea mea. Am făcut însă și greșeli în defensivă, dar acestea din urmă se vor corecta în timp. Muncim, comunicăm și încercăm să facem o treabă cât mai bună. Greșelile vor dispărea din jocul nostru prin muncă, la antrenament. Faptul că am ajuns însă în sferturile de finală este o bucurie pentru echipă și pentru clubul nostru”, a declarat Valentin Avădanei, antrenorul echipei, pentru pagina oficială de Facebook a CSM Ceahlăul.

Tehnicianul pietrean a folosit următorul 11 de start: Mitrea-Ștefănescu, Rusu, Moroșanu, Ghenici, Anton, Matei, Vîlea, Oteliță, Istrati, Neagu. Au mai jucat: Mereuță, Amihăiesei, Gheorghiță, Cojoc şi Spătaru. Meciul din sferturile Cupei României va fi pe 13 martie 2019. Alte rezultate din optimi, oricare dintre calificate putând fi viitoarea adversară a pietrenilor: Știința Craiova-CSU Craiova 6-7, CFR Cluj-Kids Tâmpa Brașov 11-10, Ardealul Cluj-LPS Bihorul Oradea 4-2, Metaloglobus București-FCSB 3-5, Oțelul Galați-Viitorul Constanța 1-9 şi Rapid București-FC Voluntari 2-4. Următoarele meciuri ale CSM Ceahlăul Piatra Neamţ U17 sunt de “foc”: în deplasare, la Dinamo București (17.11) și acasă, cu FCSB (21.11) și Viitorul Constanța (25.11). (M. CONSTANTINESCU; FOTO: CSM Ceahlăul Piatra Neamţ)