0:00

Două societăți comerciale din domeniul exploatării lemnului, din Borca, au fost verificate pe data de 10 aprilie, pentru a se stabili modalitățile de depozitare, prelucrare și comercializare a materialelor.

Nereguli în domeniul exploatării lemnului la Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPolițiștii secției de Poliție Rurală Bicaz, au efectuat inventarierea materialului lemnos, valorile cantitative fiind confruntate cu valorile declarate în aplicația SUMAL.

Nereguli în domeniul exploatării lemnului la Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn urma controlului efectuat, s-a identificat o cantitate de 208,26 m.c. cherestea rășinoase și 58,98 m.c. lemn rotund rășinoase, fără documente de proveniență.

Nereguli în domeniul exploatării lemnului la Borca, ZCH NEWS - sursa ta de informații„Polițiștii au aplicat sancțiuni contravenționale, conform Legii nr. 171 din 2010, în cuantum de 30.000 lei, fiind dispusă confiscarea cantității 208,26 m.c. cherestea rășinoase și 58,98 m.c. lemn rotund rășinoase, în valoare de aproximativ 200.000 de ron”, potrivit comunicatului pus la dispoziție de IPJ Neamț.

Denisa POPA

FOTO: IPJ Neamț

Articolul precedentProgram nou la serviciul cazier judiciar
Articolul următorProgramul “Start în educație” în județul Neamț
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.