0:00

Din 26 noiembrie, a fost lansată o emisiune aniversară de titluri de stat pentru persoanele fizice dedicată Centenarului Marii Uniri. Este a treia ofertă a Ministerului Finanțelor Publice din programul Tezaur, ediția Centenar, cu valoare nominală de un leu, maturitate la 2 ani și o dobândă de 4,5% venituri neimpozabile.

„După încheierea perioadei de subscriere, MFP va organiza o tombolă prin care 1000 de investitori în această emisiune de titluri de stat vor fi selectaţi pentru a primi un bonus de dobândă în valoare de 5.000 lei, care va fi acordat în perioada imediat următoare declarării câştigătorilor. Suma minimă investită pentru a participa la tombolă este de 500 lei”, a declarat Cristina Ionescu, purtătorul de cuvânt al Administrației Finanțelor Publice Neamț.

Nemțenii pot cumpăra titluri de stat Centenar scadente la 2 ani, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiPoate cumpăra titluri orice persoană fizică rezidentă care a împlinit vârsta de 18 ani la data efectuării subscrierii, indiferent dacă a mai participat şi la emisiunile anterioare. Dobânda este anuală, plătibilă la termenele din prospectul de emisiune. În perioada 26 noiembrie-14 decembrie titlurile pot fi achiziţionate prin unităţile operative ale Trezoreriei Statului și de la subunităţile poştale din reţeaua Companiei Naţionale Poşta Română – S.A. Valoarea maximă a subscrierii pe fiecare investitor este de 200.000 lei pentru cele realizate prin Trezoreria Statului şi de 200.000 lei pentru cele realizate prin Poșta Română.

Lista câştigătorilor bonusului de dobândă va fi publicată pe site-ul MFP.Câştigătorii bonusului de dobândă vor fi notificaţi de către MFP, inclusiv cei care au subscris printr-un oficiu poştal al Companiei Naţionale Poşta Română – S.A.Prospectul de emisiune şi orice eventuale modificări ale acestuia vor fi publicate pe www.mfinante.gov.ro, www.datoriepublica.mfinante.gov.ro, https://www.comunicatii.gov.ro, https://www.posta-romana.ro. (C.I.)

Articolul precedentExplozia din blocul D5 n-a fost un accident
Articolul următorSpectacole ale Teatrului Tineretului la Piatra Neamţ şi Târgu Neamţ (28.11-02.12)
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.