Ploaia a alungat lotul echipei Ceahlăul din Novigrad – Croația, cu o săptămână mai devreme, astfel că obiectivul trasat de conducere, cel de a câștiga Istria Winter Cup 2014, nu a fost îndeplinit. Antrenorul secund Radu Lefter a confirmat faptul că astăzi, marți, 4 februarie pietrenii vor părăsi cantonamentul, cu destinația Piatra Neamț, urmând ca joi, echipa să-și continue pregătirea la Piatra Neamț.

Radu Gabriel Lefter

”Ploaia a făcut să nu ne putem pregăti și să nu putem juca pe terenurile cu iarbă, așa cum am fi vrut. Astăzi (n.r.: ieri, luni, 3 februarie), mai jucăm cu echipa locală NK Novigrad, meci programat la ora 16.00, ora României, pe ploaie și tot pe teren sintetic, după care, marți, plecăm spre casă, urmând să continuăm cantonamentul la Piatra Neamț”, a declarat Radu Lefter, tehnicianul secund al Ceahlăului.

Ceea ce doar se zvonea luni dimineța în sediul administrativ al FC Ceahlăul, a devenit certitudine la nivelul conducerii delegației pietrene către ora 14.00. În aceste condiții programul va fi refăcut și se va vedea care vor fi repercusiunile asupra echipei. (C.S.)

Articolul precedentSchimbarea Ceahlăului: ”Echipa muncitoare” a trecut la ”fiţe şi mofturi”
Articolul următorCeahlăul II – Petrotub 1-1