Nemțean urmărit internațional pentru jaf în Germania, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 28 de ani, din Horia, a fost încătușat de polițiștii nemțeni care au pus în executare un mandat european de arestare emis pe numele lui de autoritățile judiciare din Germania. Pe 17 noiembrie acesta a fost depistat în Roman și urmează a fi prezentat în fața judecătorilor de la Curtea de Apel Bacău, pentru confirmarea documentului emis de autoritățile judiciare străine.

Față de acesta, autoritățile judiciare din Germania au emis mandat european de arestare în vederea extrădării, pentru comiterea pe teritoriul acestui stat a infracțiunii de jaf, fiind condamnat la pedeapsa închisorii”, conform IPJ Neamț.

Din datele de anchetă rezultă faptul că tânărul a urmărit o persoană care scotea bani de la bancomat și prin violență a deposedat-o de suma retrasă, 495 de euro. Fapta a avut loc la începutul lunii aprilie, dar când autorul a fost identificat, acesta nu mai era în Germania, astfel că a fost emis mandatul european de arestare.

(G.S.)

Articolul precedentPrima ninsoare i-a prins pe drumari pregătiți
Articolul următorCopil de două luni rănit în accident la Horia
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.