pietricica turism

Polițiștii de Investigații Criminale din Vaslui au identificat un bărbat de 20 de ani, din județul Neamț și un minor de 14 ani, din municipiul Vaslui, bănuiți de comiterea unui furt dintr-un garaj. “Polițiștii au stabilit faptul că, în noaptea de 16/17 ianuarie a.c., cei doi au pătruns în interiorul unui garaj situat pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui și au sustras bunuri (scule electrice și mecanice), în valoare de 7.000 lei”, potrivit unui comunicat de presă al IPJ Vaslui.

IPJ VASLUI

Polițiștii din Vaslui au identificat şi alţi doi bărbați, cu vârste de 17 ani și 22 de ani, domiciliați în localitate, față de care efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt și furt calificat. “În noaptea de 28/29 ianuarie a.c., cei trei au pătruns în incinta a trei garaje situate pe strada Metalurgiei din municipiul Vaslui și au sustras bunuri în valoare de aproximativ 2.900 de lei”, precizează aceeaşi sursă.

Majoritatea bunurilor au fost recuperate și restituite păgubaşilor. Bărbații în vârstă de 20 de ani, respectiv 22 de ani au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore. Se efectuează cercetări pentru stabilirea întregii activități infracționale a persoanelor implicate. (ZCH NEWS)