accident-bicicletaUn bărbat, care pare să fi avut între 30 şi 35 de ani, a fost accidentat mortal, în seara de 26 iulie, la ora 22, în timp ce mergea pe lângă bicicletă, pe DJ 201C, în direcţia Tămăşeni-Roman. Omul a fost lovit în plin de un autoturism Skoda, condus de un tânăr din Tămăşeni, în vârstă de 25 de ani, care circula în acelaşi sens de mers. Impactul a fost atât de puternic încât victima a fost desfigurată. În aceste condiţii, cadavrul a fost transportat la morgă, iar poliţiştii au început ionvestigaţiile pentru stabilirea identităţii mortului. Conducătorul auto este cercetat pentru ucidere din culpă.

Tot duminică, însă după amiază, în jurul orei 16, s-a mai produs un accident, de astă dată în Piatra-Neamţ, în zona staţiei de plecare a telegondolei. Un copil de 12 ani din Războieni, a traversat în fugă bulevardul Republicii, dar a alunecat, pentru că era desculţ şi pe jos erau numai bălţi de la ploaia torenţială, şi a căzut lovindu-se puternic de spoilerul unei maşini.

„Iniţial am fost anunţaţi că este vorba despre un accident rutier, însă la faţa locului s-a stabilit că autoturismul era staţionat”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

Băiatul a fost transportat la spital, unde medicii au stabilit că a suferit o fractură de femur. (C. MIRCEA)

Articolul precedentMuzeul de Artă Piatra-Neamț: Expoziţie de sculptură şi desen – Nicolae Fleissig și Maxim Dumitraş
Articolul următorMETRO Piatra Neamț împlinește 5 ani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.