0:00

NEAMŢ: Zăpada a dat de treabă drumarilor!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiZăpada căzută peste judeţ începând de marţi seară a dat de treabă drumarilor, se precizează într-un comunicat de pe site-ul CJ Neamţ.

Miercuri, 25 noiembrie, s-a intervenit pe traseul ce duce către Bisericani, pe DJ 155F Bistricioara – Durău şi la Izvorul Muntelui, relatează aceeaşi sursă.

“Utilajele sunt pregătite pentru intervenţii pe timp de iarnă încă de la începutul lunii, aşa cum prevede contractul, care a fost încheiat anul trecut, pentru lucrările care se execută în sezonul rece din acest an calendaristic. Toate utilajele sunt dotate cu GPS, pentru a fi controlată deplasarea lor în teren, şi de miercuri, 25 noiembrie, la Drupo se va asigura serviciul de permanenţă, pentru a putea fi preluate toate problemele care se raportează din teritoriu. În cazul în care temperatura aerului va coborî sub zero grade Celsius, utilajele vor acţiona pentru combaterea poleiului, în special în zonele predispuse acestui fenomen. De asemenea, vor interveni şi dacă grosimea stratului de zăpadă va impune acest lucru”, a declarat Constantin Iacoban, preşedintele CJ Neamţ.

Numerele de telefon de la dispeceratul unde pot fi anunţate problemele din trafic înregistrate pe drumurile judeţene sunt 0233/210214 şi 0233/215981. (ZCH NEWS)

Articolul precedentÎncă o jună dispărută găsită la „domiciliul unui bărbat”!
Articolul următorHoţ tânăr, dar… calificat!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.