0:00

Neamț Turism, pavată cu intenții bune, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Situația dezastruoasă de la Neamț Turism, societatea județeană care administrează stațiunea Negulești, a făcut și ea obiectul unor declarații ale președintelui CJ, Culiță Tărâță. El a anunțat că a solicitat informații financiare la zi despre societate: ”Neamț Turism are 183.000 de lei pierderi la 30 iunie 2013”. La o astfel de situație, în general nu mai stai la analize și discuții, ci cauți soluții. Șeful CJ a arătat că s-au făcut niște eforturi în acest sens și până acum: ”Am propus și sper să găsim soluții pentru a face ceva și aici, că ar fi păcat. Acolo este mediul, este apa sărată… Se pot face multe. Am discutat despre un centru de îngrijiri paliative, de recuperare. Am dat sfoară-n țară, să găsim investitori. 

Să vedem dacă fondurile europene sunt accesibile. Dl. Harbuz, care este un profesionist în absorbția fondurilor europene, am discutat și cu el. Am dus acolo o delegație din China, era o doctoriță în acupunctură și a zis că aici climatul este mai favorabil ca la Durău. Activul e foarte bine conservat aici. Trăim cu speranța că putem să o punem pe roate. Am discutat cu medici de la Spital pentru un centru de îngrijiri. E foarte clar însă că acum nu avem bani. N-avem 5 bani la fondul de rezervă al județului. Și nu-i că ar fi Neamțul văduvit sau ceva, este o situație generală în toată țara”. (D.O.)

Articolul precedentTaxe absurde pentru acționarii SIF-urilor
Articolul următorMariajul PSD-UNPR la Neamț: ”Te iubesc, săriți-ar ochii!”

1 COMENTARIU

  1. super culita bross…..si inovatia in turism cine o aduce? voi generatia 1950?cu tot respectul…nu ati facut nimic in 20 ani vreti sa faceti acum……..ma va

Comentariile sunt închise.