NEAMŢ: Toader Mocanu, dorit în politică de UNPR!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiFostul prefect și senator, Toader Mocanu este în cărți pentru preluarea șefiei organizației UNPR Târgu-Neamț. Cel puțin așa își dorește senatorul Liviu Bumbu. De altfel, sâmbătă, 25 aprilie, la ora 13:00 va avea loc inaugurarea noului sediu al UNPR Târgu-Neamț de pe strada Serafim Lungu (fostul sediu al celor de la PRM ce se află în vecinătatea sediului PNL).

Contactat telefonic, Toader Mocanu nu a dorit să confirme trecerea sa la UNPR, dar nici nu a infirmat. „I-am promis domnului senator Bumbu că voi fi alături de dânsul la inaugurarea sediului. De domnul Bumbu mă leagă o relație lungă încă de când eram prefect și apoi senator. Încă nu am decis nimic în privința UNPR, dar o să discut cu dânsul. Nu zic nici da, nici nu, deocamdată. Vom vedea”, ne-a declarat în exclusivitate Toader Mocanu.

De cealaltă parte, senatorul Liviu Bumbu își dorește ca prietenul său să preia frâiele organizației UNPR Târgu-Neamț. „Am fi mândri și bucuroși ca domnul Mocanu să fie în rândurile noastre. Este un politician cu experiență și notorietate, de o certă valoare profesională. Dar, până când nu e nimic oficial nu vă pot confirma nici eu, deocamdată. Oricum, momentan avem un președinte interimar la UNPR Târgu-Neamț, în persoana domnului Costel Șoldan și va trebuie să aibă loc alte alegeri pentru validarea noului președinte”, ne-a spus și senatorul UNPR, Liviu Bumbu.

La Târgu-Neamț, UNPR practic nici nu a existat până în acest an, neavând nicio organizație statutară și nici vreo conducere oficială. Toader Mocanu a fost prefect și senator pe vremea când era membru la PNL sau PDL, pentru ca mai apoi să se înroleze în Partidul MișcareaPopulară. (C.T. STURZU)

Articolul precedentNEAMŢ: Constantin Bostan, îngrijitorul ediţiilor lui Spiridon Vangheli în România
Articolul următorSUCEAVA: Prejudiciu de 3.000.000 lei din comerţul cu legume-fructe
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.