0:00

Neamț. Tânăr reținut pentru multiple infracțiuni, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn tânăr de 20 de ani, din Dumbrava Roșie, a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost pus sub acuzare pentru comiterea unui număr de trei infracțiuni. Este vorba de furt, punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere. Acesta urmează a fi prezentat în fața instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă.

Totul după ce pe 10 aprilie, polițiștii din cadrul Formațiunii de Investigații Criminale Roznov l-au identificat pe tânărul cu pricina, după ce cercetările relevaseră faptul că, pe 24 martie ar fi condus un autoturism, pe mai multe drumuri publice de pe raza județului Neamț, având aplicate plăcuțe cu numere de înmatriculare, eliberate de autoritățile din Anglia, dar și plăcuțe cu un număr de înmatriculare, ce figurează ca fiind atribuite unui alt autovehicul,  fără a deține permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

De asemenea la aceeași dată, în jurul orelor 05:30, tânărul s-ar fi deplasat cu același autoturism la o stație de alimentare cu carburanți, iar după ce ar fi alimentat, a plecat fără să achite contravaloarea acestuia”, conform Inspectoratului de Poliție Județean Neamț. Rămâne de văzut ce va stabili judecătorul de drepturi și libertăți în acest caz.

(G. S.)

Articolul precedentFuncționara din Prefectura Neamț și consiliera personală a primarului de Dumbrava Roșie, în arest la domiciliu de Paște
Articolul următorProgram nou la serviciul cazier judiciar
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.