NEAMŢ: UNPR, semnal important pentru PSD!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiÎn ultima perioadă, în mass media centrală, dar și locală, se vorbește că UNPR va schimba orientarea politică sau grupul din care face parte, cu efecte pe care le știm: schimbarea guvernării etc. Noi venim să infirmăm aceste păreri, să declarăm în mod explicit că UNPR niciodată nu a dărâmat Guvernul din care a făcut parte, că interesul național, general, primează. De asemenea, avem ca orizont progresul României. Deci, toate acțiunile noastre au fost făcute doar în această idee. În acest moment, UNPR are peste 50 de parlamentari, ceea ce înseamnă în jur de 10% din puterea legislativă și de vot concret în Parlament.

Deoarece suntem pe aceeași ”plajă” cu PSD, deci centru stânga, foarte multe inițiative au fost comune. Acum încercăm să ne orientăm să extindem numărul de membri, orizontul este de 1 milion, ceea ce înseamnă că, practic, trebuie să ne triplăm numărul membrilor existenți în acest moment, lucru valabil și la nivelul județului Neamț. Putem spune că primim foarte multe solicitări de înscriere atât ca simpli membri, cât și consilieri, primari și alți aleși de la nivel local sau central.

Pe lângă celelalte inițiative ale noastre și anume, aceea de a introduce votul de la 16 ani, și de impozitare a marilor averi, este finalizată inițiativa numită ”Primul serviciu”. Adică, similar Primei Case și Primei Mașini, să creăm facilități deosebite angajării tinerilor. Chiar dacă legislația, momentan, prevede unele măsuri de încurajare de angajare a tinerilor, noi venim cu prevederi mult mai generoase.

Noi avem o înțelegere cu PSD, suntem într-o alianță și, atât pe plan național, cât și pe plan local, susținem Guvernul Ponta. (Biroul de presă, 8 martie 2015)

Articolul precedentFabricile de lactate cer TVA de 9%. Fermierii nu sunt încântaţi!
Articolul următorLIGA I: Greu cu fotbalul în Moldova! CLASAMENT
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.