0:00

NEAMŢ: Şeful CJ invită Primăria Târgu Neamţ la Berlin şi Chişinău, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiŞedinţă animată, vineri, 23 ianuarie, la Consiliul Local Târgu Neamţ. În prezenţa preşedintelui CJ, Constantin Iacoban şi a câtorva consilieri judeţeni, s-a făcut un soi de lobby pentru trecerea în administrarea Primăriei Târgu Neamţ a două obiective de patrimoniu, aducătoare de importante venituri: Cetatea Neamţ şi Casa Memorială Ion Creangă. În replică, preşedintele CJ, Constantin Iacoban a invitat Primăria Târgu Neamţ la târgurile de turism de la Berlin şi Chişinău.

„Aș dori mult să ne deveniți parteneri la Neamț Turism, mai ales că dorim să deschidem niște puncte turistice prin această societate și la Târgu-Neamț, prin care să se promoveze zona orașului, iar primul lucru pe care dorim să-l facem împreună e să participăm la Târgul de Turism de la Berlin. Vom participa în luna martie la acest târg într-un mod restrâns și astăzi am vorbit cu persoana care organizează târgul respectiv să participați și dv, orașul Târgu-Neamț cu o serie de produse turistice, cum ar fi Cetatea și mănăstirile, mai ales că acolo la Berlin vor fi și oameni care vor ști ceva despre România. În luna aprilie vom participa la Târgul de Turism de la Chișinău, pentru că trebuie să ne axăm pe diferite categorii de turiști, cum ar fi și cei de pe stil vechi. Trebuie să le arătăm fraților noștri de peste Prut că până a ajunge la Brașov de Revelionul pe vechi, pot ajunge mai întâi în județul nostru. De aceea, îmi doresc , domnule primar Harpa să colaborăm, finanțarea este de la CJ. Vom avea un stand cu produse meșteșugărești la aceste două târguri și putem face o figură frumoasă”, a precizat Constantin Iacoban. (C.T. STURZU)

Alte detalii, aici: http://mesagerulneamt.ro/2015/01/lobby-infantil-pentru-preluarea-cetatii-neamtului-si-a-casei-creanga/

Articolul precedentNEAMŢ: Primăria Piatra a învins CJAS – Medic de familie în Speranța
Articolul următorNEAMŢ : Hora Unirii la Turnul lui Ștefan
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.