jugan1Judeţul Neamţ are, din nou, un secretar de stat. Iulian Jugan va ocupa această funcţie la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor, în baza ordinului semnat, marţi, 7 aprilie, de premierul Victor Ponta.

„În temeiul articolului 15 litera d şi al articolului 19 din Legea 90/2001 privind organizarea şi funcţionarea Guvernului României şi a ministerelor cu modificările şi completările ulterioare, prim-ministrul emite prezenta decizie. Începând cu data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Iulian Jugan se numeşte în funcţia de secretar de stat la Ministerul Mediului, Apelor şi Pădurilor”, se precizează în decizia semnată de premierul Victor Ponta, marţi, 7 aprilie.

„În primul rând vreau să mulţumesc premierului Victor Ponta pentru încrederea şi onoarea pe care mi le-a acordat numindu-mă în această funcţie importantă la nivelul Guvernului României. Problematica Ministerului Mediului, Apelor şi Pădurilor este una extrem de complexă şi constituie o prioritate pentru executivul condus de premierul Ponta. Îmi propun să mă implic activ în gestionarea problemelor de resort, experienţa mea profesională în domeniul gestionării situaţiilor de urgenţă constituind, probabil, un argument în plus în numirea mea. (ZCH NEWS)

Articolul precedentNEAMŢ: DE LA DRAGOBETE LA RUSALII, la Roman
Articolul următorIAŞI: Controale pascale, la Paşcani
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

Comments are closed.