pietricica turism

angheluta 2015 01Întâlnirea informală și tradițională de acum lunea dimineață, la Prefectura Neamț, a fost prilejul cu care Ioan Vlad Angheluță (foto) a anunțat ce are pe agendă săptămâna aceasta. Mai mult de miercuri încolo.

Miercuri dimineață va asista la prezentarea bilanțului Inspectoratului pentru Situații de Urgență ”Petrodava” Neamț, domeniu de activitate pe care îl și conduce, prin Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

Joi, la ora 13, va face același lucru – asistență – la prezentarea raportului de activitate pe 2014 al Inspectoratului de Poliție al județului Neamț.

Iar sâmbătă, pe 24 ianuarie, va fi prezent în Piatra Neamț, la Turnul lui Ștefan, ca să dea mână cu mână cu conducerea Primăriei Piatra Neamț și ceilalți participanți, la hora cu care autoritățile pietrene vor să marcheze momentul Micii Uniri de la 1859.

Fiindcă miercuri va fi ocupat cu raportarea pe situații de urgență, audiențele planificate la Târgu Neamț vor fi ținute de subprefectul Gheorghe Neculae. (D. OSTAHIE)