0:00

Candidații nemțeni au fost destul de optimiști la primele două probe scrise ale primei sesiuni de bacalaureat, cei intervievați de noi apreciind că nivelul subiectelor primite a fost accesibil și „cel mult de nivel mediu”.

Luni, 1 iulie, 2983 de absolvenți nemțeni au susținut proba scrisă la Limba și literatura română, 46 dintre cei înscriși nu au mai ajuns în sala de examen.

Candidații intervievați de noi de la centrul de examen din Colegiul Național de Informatică – unde au susținut proba și cei de la Colegiul Tehnologic Spiru Haret – păreau destul de încântați de subiecte și de lucrările predate, considerând că simularea bacalaureatului a fost mai grea decât proba în sine.

 

 

Astăzi, 2 iulie, din cei 3052 de candidați înscriși, 64 nu s-au mai prezentat la proba obligatorie a profilului. Candidații au avut de ales, în funcție de profil, între disciplinele: matematică, fizică, chimie, biologie, istorie, geografie sau economie, în funcție de profilul și specializarea la care au absolvit.

Același optimism și astăzi, pe care sperăm să îl regăsim și la citirea rezultatelor înainte de contestații luni, 8 iulie.

 

 

Redactor: Angela Croitoru

Imagini și Montaj: Bogdan Călian, Denisa Popa

Articolul precedentSportivi români calificați la JO 2024 – Cine sunt aceștia și ce șanse au să aducă medalia acasă?
Articolul următorRomânia se luptă cu Olanda pentru un loc în sferturile Campionatului European
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.