reclama autocenter

pnl siglaConsilierii locali, parlamentarii și, în principiu, toți specialiștii pe care îi are Partidul Național Liberal la Neamț își reiau programul de audiențe.

Constantin Teodorescu, consilier municipal, a anunțat că în fiecare zi de luni, începând cu ora 15, va fi găsit la sediul primăriei; dacă nu el, personal, atunci unul din colegii consilieri PNL.

”Transmit pe această cale rugămintea ca cei care se înscriu în audiență, la polițistul de la intrare, să zică și ce problemă au, astfel încât să putem aduce la audiență și persoana responsabilă din primărie, dacă este cazul”, a spus acesta.

Cine nu merge la primărie sau are o problemă ”mai înaltă” se poate duce la sediul PNL din bd. Republicii. Înscrierile în audiență se fac în fiecare zi lucrătoare, între orele 10 și 17, după care vor fi anunțat telefonic când pot fi primiți.

”De asemenea, se pot înscrie în audiență și la numărul de telefon 0724/080200, precum și pe site-ul nostru, neamt.pnl.ro. Pentru orice problemă ar avea, personală sau de interes local. În funcție de problemă, avem specialiști pe toate domeniile de interes, fie că vorbim de sănătate, de legislație, de educație”, a mai spus dl. Teodorescu. (D. OSTAHIE)

Articolul precedentNEAMȚ: A murit preotul Ion Feraru, din Rediu
Articolul următorMunicipal Piatra Neamț – Dinamo 1-3 (-16, 19, -19,-14)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.