0:00

NEAMŢ: Nu mă laşi să dau telefon! Îţi sparg geamul!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 47 de ani din Bistriţa, comuna Alexandru cel Bun, a fost încătuşat de poliţiştii de la postul comunal şi dus la Parchetul Piatra-Neamţ, cu propunerea de arestare preventivă, pentru un scandal de pomină pe care l-a făcut în ziua de 4 februarie.

Omul s-a îmbătat, s-a dus la vecinele sale – două femei în vâsrtă de 86, respectiv, 62 de ani, care locuiesc în aceeaşi casă – şi le-a cerut voie să dea un telefon fiului lui. Când l-au văzut în ce stare este, femeile l-au refuzat şi au declanşat, astfel, un scandal de pomină. Individul a distrus geamul de la uşa casei şi a lovit-o atât de tare pe femeia de 62 de ani, încât aceasta a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

A doua zi, poliţiştii l-au găsit şi l-au reţinut pentru 24 de ore, „pentru săvârșirea infracțiunilor de violare de domiciliu, lovire sau alte violente și distrugere”, după cum a precizat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNEAMŢ: HCM Roman – Midtjylland (07.02.2015, 11:00, Sala Sporturilor Roman)
Articolul următorSUCEAVA: Câine poliţist cu „miros” la ţigări de contrabandă
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.