NEAMŢ: Motociclist accidentat duminică pe strada 1 Decembrie 1918 FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn motociclist din Bacău, care mergea în coloană cu mai mulţi prieteni de-ai săi, a fost lovit de o maşină cu numere de Bulgaria, condusă de o femeie. Accidentul s-a petrecut, duminică (10 mai) după amiază, la intersecţia străzilor Dărmăneşti şi 1 Decembrie 1918. Motocicliştii veneau dinspre Târgu Neamţ, iar conducătoarea auto a ieşit de pe strada Dărmăneşti, a virat stânga şi l-a lovit pe bărbatul de 40 de ani. Toţi motocicliştii s-au oprit, au parcat motoarele, au asistat la venirea ambulanţei şi la sosirea poliţiştilor şi au rămas la locul accidentului pentru a da declaraţii.

„Doamna zice că nu l-a văzut, parcă era invizibil”, ne-a declarat un prieten de-al motociclistului rănit.

NEAMŢ: Motociclist accidentat duminică pe strada 1 Decembrie 1918 FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informații“Impactul a fost destul de puternic, l-a aruncat de pe motor, dar a avut noroc de cască şi de costumul de protecţie. S-a ridicat singur de jos, dar s-a plâns că-l dor mâna, piciorul, coloana. Nu ştim dacă nu are vreo fractură. O să mergem la spital”.

Niciunul dintre motocicliştii din grup nu i-a adresat vreun cuvânt conducătoarei auto, ea însăşi în stare de şoc. Femeia era speriată, tremura şi se înroşise la faţă. Poliţiştii au condus-o la spital pentru a-i fi recoltate probe de sânge şi i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (C. MIRCEA)

NEAMŢ: Motociclist accidentat duminică pe strada 1 Decembrie 1918 FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiNEAMŢ: Motociclist accidentat duminică pe strada 1 Decembrie 1918 FOTO, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentElevi nemțeni, succese la concursul internațional „Aulodia”
Articolul următorAtenție șoferi! Protocol între Poliţie şi ASF pentru RCA!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.