pietricica turism

pintilieMircea Pintilie se va înrola politic, în perioada următoare, la Mișcarea Populară. Contactat telefonic acesta a mărturisit că, neregăsindu-se politic și moral, în echipa PNL de la Neam ia în calcul înscrierea sa în rândurile celor de la PMP.

„Eu nu am fost niciodată om de stânga, chiar dacă apreciez unii oameni din eșichierul politic de stânga. Vă pot spune că am fost curtat și de către UNPR, dar am considerat că PMP este un partid în care mă regăsesc, mai ales că în acest partid sunt niște oameni cu care împărtășesc aceleași opinii și principii. Deocamdată, nu sunt membru PMP. Încă nu”, ne-a declarat Mircea Pintilie.

Târgnemțeanul Mircea Pintilie a întrunit mai multe funcții de-a lungul vremii, atât pe plan politic, cât și administrativ. Fiind membru PDL o bună bucată de vreme a ajuns vicepreședinte al Consiliului Județean Neamț, după care s-a înrolat la PNL, odată cu fuziunea dintre PDL și PNL. Ulterior, în calitate de consilier județean, odată cu ordonanța lui Dragnea a trecut la independenți. Neregăsindu-se în echipa PNL, s-a orientat către PMP. Totodată, Mircea Pintilie este și un prosper om de afaceri, activând pe piața de cherestea prin firma sa, MVB IMOB. (C.T. STURZU)