spital bicaz 03În cursa pentru ocuparea postului de manager la Spitalul „Sf. Nicolae” din Bicaz a rămas o singură persoană. Astăzi, 25 februarie, comisia de examinare a dosarelor de concurs a stabilit că unul dintre cei doi pretendenți la șefia spitalului nu poate participa la examinare. În primă fază, s-au înscris Letiția Damoc (fosta șefă a Serviciului de Ambulanță Județean Neamț) și Daniela Marcoci (din Bacău), sosia doar după nume a adjunctului de la Direcția de Sănătate Publică Neamț. Dosarul celei din urmă a fost respins, motivația fiind făcută publică și pe site-ul Primăriei Bicaz.

Letiţia DAMOC
Letiţia DAMOC

„Nu îndeplinește condițiile de participare la concurs datorită faptului că nu are (…) următoarele documente: – dovada cursurilor de perfecționare în management sau management sanitar; – nu are vechimea corespunzătoare în postul prevăzut cu studii superioare de lungă durată în sistemul sanitar”.

Așadar, pentru 2 martie, ziua concursului, Letiția Damoc are de îndeplinit o formalitate dacă luăm în calcul experința acumulată de aceasta în fruntea SAJ. (M. TEODOROF)

2 COMENTARII

  1. Rușine pentru funcționarii de rang înalt din P Neamț care au determinat aceasta migrație de specialiști
    Deși efectele sunt foarte grave se pare ca nimeni nu spune adevărul despre mafia de la ambulanta Neamț și despre exodul de medici (și de alte persoane cu experiență) de acolo ! Rușine !

Comments are closed.