alfa_romeoUn control de rutină, făcut în trafic, în după amiaza de 31 martie, pe strada C.D. Gherea din Roman, a dus la descoperirea unei maşini furate. Poliţiştii rutieri au tras autoturismul pe dreapta, pentru că avea numere de Italia, dar după ce-au verificat seria şasiului au văzut că maşina (marca Alfa Romeo, de culoare gri) figura în baza de date, ca fiind furată din ziua de 8 octombrie 2014, din judeţul Maramureş. Italianul de la volan, un bărbat în vârstă de 48 de ani, a declarat că a făcut un schimb de autoturisme la începutul acestui an cu un bărbat, dar nu ştia că maşina figurează ca fiind furată.

„În cauză au fost informaţi lucrătorii de poliţie care instrumentează dosarul penal din cadrul Poliţiei orașului Baia Sprie, autoturismul fiind indisponibilizat”, a declarat subinspectorul Elena Bulgărea, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Neamţ.

„Totodată persoanele identificate au fost conduse la sediul Poliției municipiului Roman pentru continuarea cercetărilor privind proveniența autoturismului”. (C. MIRCEA)

Articolul precedentNEAMŢ: Festivalul Naţional al Cărţii pentru Copii, pe 20 aprilie
Articolul următorAUTOSTRADA DE MOLDOVA: În curând, se execută primii kilometri! Vezi unde!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.