Neamț. Înșelăciune cu criptomonede, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 38 de ani, din Iași, dar care locuiește efectiv în Roman, s-a ales cu o pagubă considerabilă în buget după ce a fost păcălit să investească bani reali în criptomonede imaginare. Când și-a dat seama că a fost înșelat, s-a adresat anchetatorilor din cadrul Poliției municipiului Roman, plângerea fiind depusă pe 13 septembrie.

Din cercetările efectuate de polițiști a rezultat faptul că în perioada august-septembrie a.c., bărbatul de 38 de ani ar fi fost contactat de persoane necunoscute care i-ar fi promis acestuia câștiguri suplimentare, determinându-l să investească suma de 40.120 de lei, în criptomonede”, a anunțat Inspectoratul Județean de Poliție Neamț.

Ulterior bărbatul ar fi transmis informații financiare presupușilor investitori, iar pe 13 septembrie a constatat că suma investită în contul său este zero. Au fost demarate cercetările pentru identificarea acuzaților și recuperarea prejudiciului, fiind deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de înșelăciune.

(G.S.)

Articolul precedentVIDEO. Incendiu la râpa lui Coroi: a fost necesară intervenția unui alpinist
Articolul următorVideo. COMAT SCAV SRL – un nou sponsor pentru CSM Ceahlăul Piatra Neamț
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.