0:00

Neamț. Închisoare cu executare pentru accident cu victimă: șoferul era sub influența alcoolului și nu avea permis, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn bărbat de 51 de ani, din localitatea Petricani, a fost condamnat la închisoare cu executare după ce s-a urcat la volan sub influența băuturilor alcoolice și fără permis, provocând un accident în urma căruia un pasager din mașina sa și-a pierdut viața. Prima instanță a aplicat o pedeapsă cu suspendare, dar în apel sancțiunea a fost majorată și s-a dispus executarea efectivă. Pe 20 noiembrie mandatul a fost pus în executare, condamnatul fiind găsit la domiciliu. Polițiștii l-au escortat la Penitenciarul Bacău.

Cel în cauză a fost condamnat de Judecătoria Târgu Neamț la o pedeapsă privativă de libertate de 3 ani și 7 luni, pentru săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă, conducerea unui vehicul sub influența alcoolului și fără permis de conducere”, conform IPJ Neamț.

Fapta a avut loc pe 29 iunie 2021, în localitatea Țolici (amănunte aici și aici). Atunci bărbatul a plecat la drum cu mașina, pe scaunul din dreapta față fiind soția sa, iar pe bancheta din spate era un vecin. Băut și fără permis, la un moment dat șoferul a ajuns într-o curbă, a pierdut controlul asupra mașinii, a sărit peste un șanț betonat și s-a oprit într-un stâlp de beton de pe marginea drumului. În urma impactului violent toți cei trei ocupanți ai mașinii au ajuns la Spitalul Târgu Neamț, însă bărbatul de pe bancheta din spate a decedat în aceeași zi.

(G.S.)

Articolul precedentMinistrul Rafila spune că anumite nemulţumiri ale sindicaliştilor DSP sunt justificate
Articolul următorSenator PNL Eugen Țapu Nazare: precizări importante legate de Legea Pensiilor
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.