NEAMŢ: Georgeana Ţuculeanu şi Cristina Moroi, primii liceeni care au promovat bacalaureatul, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Georgeana ŢUCULEANU

Deși astăzi, 29 mai, este ultima zi de școală pentru aproximativ 5.000 de liceeni nemțeni, până la această oră 2 absolvenți de liceu din Piatra-Neamț au promovat deja examenul de bacalaureat. Este vorba despre acei elevi olimpici care au participat la sesiunea specială de bacalaureat organizată în județul Ilfov.

Georgeana Țuculeanu, de la Colegiul Național „Petru-Rareș”, nu numai că a promovat examenul, dar a obținut a doua medie dintre toți olimpicii (au fost prezenți 196) prezenți la sesiunea specială. Aceasta a avut media finală 9,93 după ce a promovat cu 10 la Limba română, cu nota 9,8 la Matematică și cu 10 la Anatomie.

NEAMŢ: Georgeana Ţuculeanu şi Cristina Moroi, primii liceeni care au promovat bacalaureatul, ZCH NEWS - sursa ta de informații
Cristina MOROI

O altă olimpică, Cristina Moroi, de la Liceul cu Program Sportiv din Piatra-Neamț a reușit să dovedească faptul că nu are doar abilități fizice extraordinare. Aceasta s-a impus și la examenul de bacalaureat cu media finală 7,73. Așadar, cele două eleve ale școlilor din Piatra-Neamț au scăpat de emoții și pot intra în vacanță liniștite, cu gândul la dezvoltarea lor profesională. Țuculean își dorește să facă o carieră în medicină, iar Moroi vrea să ajungă o tenismenă cunoscută (are deja peste 30 de oferte de la universitățile din S.U.A. – n.red). (M. TEODOROF)

Articolul precedentLIGA I: Măstăcăneanu demisionează de la conducerea Ceahlăului
Articolul următorClipe de groază la Botoşani: copil scăpat în cristelniţă! Bebeluşul a ajuns la Iaşi!
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.