Măstăcăneanu şi Massone
Măstăcăneanu şi Massone

Viorel Măstăcăneanu, preşedintele Consiliului de Administraţie al FC Ceahlăul SA, a anunţat că va demisiona din funcţie, dar nu ca urmare a recomandării făcute de acţionarul majoritar Angelo Massone, ci pentru că nu mai are cu cine conlucra.

„Mi se pare corect ca cei ce deţin majoritatea să conducă, să aducă bani şi să-i gestioneze. Cererea domnului Massone se suprapune peste voinţa mea. Dânsul este în Bucureşti şi caută colaboratori şi soluţii pe care le va expune în cel mai scurt timp, pentru că am înţeles că va rămâne alături de echipă şi în Liga a II-a”, a anunţat Viorel Măstăcăneanu.

Întrebat dacă nu cumva o eventuală intrare în insolvenţă a clubului ar fi fost mai utilă decât aducerea unui alt investitor, după modelul clubului bucureşean Dinamo, Măstăcăneanu a răspuns: „Cine ştie? Poate că era mai bine. Prima discuţie a fost să intrăm în insolvenţă, apoi am hotărât să nu intrăm pentru că domnul Massone a crezut împreună cu noi că vom redresa şi vom putea să jucăm în cupele europene”. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentPIATRA-NEAMŢ: Actualizarea documentelor pentru ANL
Articolul următorNEAMŢ: Georgeana Ţuculeanu şi Cristina Moroi, primii liceeni care au promovat bacalaureatul
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

3 COMENTARII

  1. Sa i se impute, lui si celor care au condus clubul, toti banii, cheltuiti aiurea, in detrimentul clubului, a jucatorilor al angajatilor. Sa raspunda pentru bataia de joc la adresa orasului, a judelui, a suporterilor.

  2. Sport Club Bacau si-a vazut, in sfârsit, inchis de catre Primarie proiectul de finantare nerambursabila pe anul trecut. In aceste conditii, in cel mai scurt timp, clubului i se va restitui contravaloarea transei a treia din proiect, cu ajutorul careia se vor stinge o parte din restantele salariale ale jucatorilor si antrenorilor.

    Mai mult, la mijlocul saptamânii, Adascalitei, Vraciu si compania au primit asigurari din partea factorilor locali ca activitatea clubului va continua si de la vara incolo, de data aceasta fara problemele financiare intâmpinate pe parcursul sezonului in curs.

Comments are closed.