forumul tinerilor afisForumul Tinerilor din România (www.forumul-tinerilor.ro) reprezintă o platformă națională neguvernamentală, apolitică, non-profit, în domeniul tineretului, ce reunește 155 de organizații din întreaga țară. Viziunea acestuia este o Românie în care tinerii îți pot atinge întrebul potențial, iar prin organizațiile de tineret înconjurăm, susținem și reprezentăm tinerii.

„Forumul promovează dialogul între cei mai importanți actori sociali și implicarea tinerilor în procesul de luare a deciziilor referitor la politicile de tineret. Ne propunem să dezvoltăm în România un cadru deschis dezbaterilor și schimbului de idei în rândul tinerilor, care să fie bazat pe evidențe și pe nevoile reale ale acestora. Acum, orice tânăr romașcan cu vârsta cuprinsă între 14 și 35 de ani se poate înscrie. Căutăm persoane active, implicate, ce doresc să facă parte dintr-o echipă și să se implice în activități de voluntariat cu,despre și pentru tineri. Persoanele doritoare sunt rugate să trimită o scrisoare de motivație la adresa de e-mail ambasador.neamt@forumul-tinerilor.ro , pentru a putea face parte din grupul local de lucru al Ambasadorilor Dialogului Structurat cu TINErii. Voluntarii vor beneficia de mentorat, traininguri, posibilitatea de a participa la evenimente naționale în mod gratuit și vor primi certificat de voluntariat. Termenul limită pentru înscrieri este 22 februarie”, se precizează în comunicatul de presă remis redacţiei.

În acest moment, din județul Neamț, Ambasadorii ai Dialogului Structurat cu TINErii sunt Sergiu Șerban, student la Universitatea Româno-Americană din București, și Diana Alexandra Toma, elevă la Colegiul Tehnic ,,Petru Poni” Roman. Pe lângă aceștia, Eliza Chirilă, fost Delegat de Tineret al României la Organizaţia Naţiunilor Unite (2013 – 2014), este expert în cadrul Dialogului Structurat cu TINErii.

Articolul precedentBOTOŞANI: O bucată din Muzeul de Istorie a căzut peste-o maşină
Articolul următorISU NEAMŢ: Raport de sezon (15 – 16 februarie 2015)
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.