arestat 05ACTUALIZARE: Cei doi tineri au fost arestaţi preventiv pentru 30 de zile.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Doi tineri, ambii cu statut respectabil de altfel, au fost reţinuţi sub acuzaţia de viol şi vor fi aduşi astăzi, 5 octombrie, în faţa instanţei cu propunere de arestare.

Unul are 16 ani şi este fiul şefului de post din Zăneşti, iar celălalt are 26 de ani şi este dascăl la biserica din Ştefan cel Mare. Cercetările împotriva lor au început duminică, 4 octombrie, după ce o fată de 18 ani din Roznov a reclamat că a fost violată.

Din anchetă a rezultat că, în noaptea de sâmbătă spre duminică, cei doi tineri au colindat mai multe discoteci şi au cunoscut două fete cărora le-au dat de băut până ce ambele s-au îmbătat foarte rău. Apoi, le-au propus să le conducă acasă, dascălul fiind cu BMW-ul din dotare. Pe drum, fetelor li s-a făcut rău, iar una din ele i-a spus şoferului să oprească, pentru că are nevoie neapărat să stea la aer. Dascălul a luat o pătură din maşină, a întins-o pe iarbă, undeva pe de câmp, şi i-a ţinut companiei fetei, cu tot cu fiul poliţistului. Cealaltă fată a rămas în maşină, cu un alt băiat, pe care-l cunoştea mai demult şi care s-a alăturat şi el grupului pentru că mergea în aceeaşi direcţie.

În vreme ce în maşină nu s-a întâmplat nimic reprobabil, cei doi tineri stând de vorbă şi aşteptând să se întoarcă ceilalţi, afară lucrurile au evoluat direct spre dosar penal. Fata a reclamat că a fost violată de ambii băieţi, iar procurorul care instrumentează dosarul a reţinut în sarcina celor doi faptul că le-au oferit de băut fetelor, tocmai pentru a le aduce în starea în care să nu se mai poată opune intenţiilor lor. Rămâne de văzut cum va aprecia instanţa faptele celor doi, mai ales că unul este minor, şi dacă va decide să-i trimită după gratii pentru 30 de zile. (C. MIRCEA)

Articolul precedentŢigări de contrabandă în rezervorul maşinii şi într-o boxă audio!
Articolul următorGrădiniță din Piatra-Neamț cu „intrare” secretă! FOTOGRAFII
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.