ACTUALIZARE NEAMŢ: Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni nu a suferit răni grave!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE: După investigaţii medicale complete, s-a stabilit că fetiţa n-a suferit nicio leziune gravă, dar a fost diagnosticată totuşi cu policontuzii şi un traumatism de şold. Medicii au decis s-o interneze în secţia de chirurgie infantilă, pentru a o ţine câteva zile sub observaţie. În paralel, poliţiştii au reţinut permisul femeii şi i-au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. (C. MIRCEA)

ŞTIRE INIŢIALĂ: O fetiţă, în vârstă de 7 ani, a fost lovită pe trecerea pentru pietoni de pe strada Orhei, din Piatra-Neamţ, din dreptul scărilor care duc la Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ.

La volan se afla o femeie din Bodeşti, care a declarat că fetiţa s-a hotărât să traverseze brusc, cu telefonul mobil la ureche. Copila a fost luată pe capotă şi apoi a căzut pe asfalt.

ACTUALIZARE NEAMŢ: Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni nu a suferit răni grave!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiMaşina a oprit la câţiva metri de trecerea pentru pietoni. La faţa locului au venit mai multe maşini de poliţie rutieră şi criminaliştii care au început să facă măsurători.

Odată ajunsă la Unitatea de Primiri Urgenţe, cadrele medicale au descoperit că victima este fiica unei asistente medicale de la secţia de urologie. Vom reveni cu detalii. (C. MIRCEA)

ACTUALIZARE NEAMŢ: Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni nu a suferit răni grave!, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiACTUALIZARE NEAMŢ: Fetiţa lovită pe trecerea de pietoni nu a suferit răni grave!, ZCH NEWS - sursa ta de informații

Articolul precedentNEAMŢ: Dispărut de acasă, căutat de poliţie
Articolul următorIAŞI: Cristian Adomniţei adus cu mandat la audieri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.