pnl pascal 03În preajma sărbătorilor pascale, Organizaţia Partidului Naţional Liberal filiala Piatra Neamţ a iniţiat două evenimente cu scop caritabil.

Prima acţiune, desfăşurată pe o perioadă de două zile (8-9 aprilie), a reprezentat un eveniment în premieră pentru Piatra Neamţ, un număr de peste 2.000 de candele, însoţite de felicitări au fost distribuite în toate cartierele din oraş. Candele pentru noaptea de Înviere au fost împărţite pe stradă de către membrii Biroului Permanent Local al noului PNL, însoţiţi de tineri liberali îmbrăcaţi în costume populare.

Vasile Popescu, viceprimarul oraşului Piatra Neamţ: „Este un eveniment inedit şi în acelaşi timp un prilej de ne întâlni cu un număr aşa mare de cetăţeni ai municipiului Piatra Neamţ şi de a le ura sărbători fericite”.

Paul Rîtan, co-preşedintele PNL Piatra Neamţ: „Este prima acţiune comună a noului PNL şi mă bucur că am reuşit să fim alături, prin intermediul acestui eveniment, de locuitorii oraşului nostru.”

pnl pascal 05Cea de-a doua acţiune a avut loc vineri, 10 aprilie, coordonat de Organizaţia Tinerilor Liberali filiala Piatra Neamţ şi a constat în acordarea de pachete, similar evenimentului organizat cu ocazia sărbătorilor de Crăciun. Tinerii au adunat fonduri şi materiale pentru a le distribui celor care au nevoie mai ales în preajma sărbătorilor.

Paula Cristina Geangalău, preşedintele TNL Piatra Neamţ: „ Am colectat hăinuţe şi jucării pentru copilaşi, iar pentru cei mari am cumpărat câte ceva de pus pe masă. Scopul evenimentului «Să dăruim celor necăjiţi!» este acela de a dărui bucurie în preajma Sărbătorilor Pascale familiilor cu o situaţie socială dezavantajată. Evenimentul se adresează unui număr de 50 de bolnavi ai Spitalului de Pneumoftiziologie Bisericani , câtorva familii nevoiaşe şi două centre de copii”. (Biroul de presa PNL Piatra Neamt)

Articolul precedentNEAMŢ / IAŞI: Se dădeau vedete şi au păcălit 28 de persoane!
Articolul următorNEAMŢ: Gheorghe Ştefan – speranţe năruite
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.