0:00

Neamț: Două persoane rănite în urma unor accidente, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn accident de circulație în care au fost implicate trei vehicule a avut loc astăzi, 7 decembrie, în jurul orei 15:20, pe sectorul de drum DN2-E85, în satul Traian, din comuna Săbăoani.

Din primele cercetări a reieșit că, în timp ce un bărbat, de 51 de ani, din județul Bihor, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi intrat în coliziune cu un autoturism condus de un bărbat de 47 de ani, din Săbăoani, ce se afla staționat, pe același sens de deplasare, pentru a efectua viraj la stânga. În urma impactului autoturismul staționat a fost proiectat într-un ansamblu de vehicule, format din autoutilitară și semiremorcă, ce se deplasa pe același sens”, anunță Poliția Neamț.

A fost deschis un dosar penal cu acuze de vătămare corporală din culpă, victimă fiind bărbatul de 47 de ani.

Un alt accident a avut loc în jurul orei 12:30, pe DN 15 D, în localitatea Gâdinți.

Cercetările au stabilit că, în timp ce un bărbat, de 80 de ani, din județul Iași, conducea un autoturism pe sectorul de drum anterior menționat, ar fi acroșat o tânără de 19 ani, din Gâdinți, ce se afla angajată în traversarea străzii, prin loc nepermis.

(G. S)

Articolul precedentE lege: fără dosar cu șină sau copii legalizate în instituțiile publice
Articolul următorBugetul din 2023 al Ministerul Educației detaliat
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.