volei neamtSâmbătă, 17 ianuarie, iubitorii voleiului vor avea parte de primul cuplaj în Sala Polivalentă din Piatra Neamț. De la ora 16:00, Volei Club Municipal Piatra Neamț va primi replica formației Dinamo. Pietrenii, sub comanda antrenorului Dan Gavril, s-au întărit, în această iarnă, prin aducerea internaționalului de tineret Cătălin Stoenete, de la Steaua și sunt deciși să dea o replică dârză adversarilor.

”Majoritatea lotului este cunoscută pentru mine. Antrenorii Dan Gavril și Nicu Buruș au fost un motiv în plus să aleg să vin la Piatra Neamț”, a declarat noua achiziție a pietrenilor. În tur Dinamo s-a impus greu în capitală, cu 3-2, rezultatul fiind considerat o surpriză la acea vreme.

Fetele de la Unic LPS vor primi, de la ora 18:00 replica nou-promovatei CSM Satu Mare, într-o postură inedită: candidată la retrogradare. Prima achiziție a pietrencelor din această iarnă este Carmen Mateaș, de la Târgu Mureș. Mateaș joacă pe postul de centru, are 1,90 înâlțime și 23 de ani, iar contractul ei se întinde până în vara acestui an. Apoi, antrenorul Marian Constantin a transferat-o pe liberoul Mihaela Ozun, dar și pe centrul Liliana Curcă, jucătoare ce a revenit după numai un tur de campionat, de la Penicilina Iași. În tur, gazdele s-au impus la Satu Mare, cu 3-1, câștigând toate cele trei puncte puse în joc. (Mihai STOIAN)