salvamont 2015 01Complexul pe care cei de la Consiliul Județean Neamț l-au gândit sus pe Ceahlău, lângă cabana Dochia, va fi completat și cu un heliport. Vicepreședintele CJ Dan Manoliu a anunțat că, pe lângă construcția care va fi ridicată acolo, va fi amenajat un heliport, în principal pentru elicopterele SMURD. Mai multe detalii, aici: http://mesagerulneamt.ro/2015/01/heliport-pe-ceahlau/

Articolul precedentVREMEA PAPAGALILOR
Articolul următorNEAMŢ: Andrei Marc se antrenează prin parcuri
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

4 COMENTARII

  1. Lasati muntele Ceahlau asa cum este! Nu-i deajuns ca s-a umplut de popi puturosi ca gainile de paduchi, acuma vreti sa ajunga toti cocalarii cu bani ca sa strice farmecul muntelui!

  2. Tichie de margaritare pe chelia nu stiu cui.!!!S-a facut vreun studiu sa se vada cat de accesibil ar fi acest heli..tra..la..la in varful muntelui? Mai exact, daca se poate interveni oricand, la orice ora, pe ceata, pe ploaie, vant, burnita, samd. Foaie verde baraboi, hai sa ne kk pe noi! Cei care propun astfel de comedii ar trebui sa caute prin arhive si sa vada ca in urma cu 30 – 40 de ani SALVAREA era mai tare decat SMURD-ul de azi. La Ceahlau exista spital. Acum nu mai exista. La Durau exista dispensar, acum… nici un furazolidon n-ai de unde sa iei in caz ca te fugareste ursul protejat de lege. Cei care emit astfel de idei ar trebui sa mai coboare nitel cu picioarele pe pamant, nu de alta, dar sa nu-i trasneasca vreo elice de elicopter!

  3. Așa, domnilor… unde pot să dau și eu un like la așa o inițiativă?!? Să facă, de ce nu?!?, și-un mall – Dochia Shopping Center- că dac-ai trecut de „zona jumătății superioare a muntelui”, e clar că ai intenții mari. E terenu’ accidentat, poate ți se rup adidașii, ce faci?!? „Dochia Shopping Center”… Și-o grădină zoologică, s-o umple de capre negre, să le vadă și omu’ în habitatul lor natural.

Comments are closed.