0:00

NEAMŢ: Andrei Marc se antrenează prin parcuri, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiCeahlăul l-a lăsat acasă pe Andrei Marc, interzicându-i și accesul la echipa a doua, unde antrenor este tatăl său, Ovidiu Marc, astfel încât acesta se pregătește alergând prin parcuri. Nu poate pleca, încă, la Dinamo, club cu care spune că ar fi negociat deja, din cauza faptului că Ceahlăul a declarat recurs la decizia LPF de a-l lăsa pe jucător liber de contract. În același timp, Renzo Rossi, viitorul administrator delegat al FC Ceahlăul, care nici măcar nu are, încă, o calitate oficială la clubul pietrean și, prin urmare, nicio calitate procesuală în litigiul jucătorului cu clubul, susține că miercurea viitoare, pe 28 ianuarie 2015, când se judecă recursul clubului pietrean la decizia favorabilă fundașului de 21 de ani, va demonstra că Alesandro Massone ar fi achitat o sumă de bani în contul lui Andrei Marc. Asta deși, în acest moment Alesandro Massone nu deține, încă, pachetul majoritar de acțiuni și schimbarea acționariatului nu s-a produs la Camera de Comerț, așa cum prevede legea.

”Pot vorbi cu orice echipă şi am negociat deja. Discut şi cu echipe din ţară, şi cu echipe din străinătate. Nu voi avea pretenţii salariale foarte mari, pentru că sunt tânăr şi nu am jucat în cupele europene, nu am câştigat trofee. Voi alege o echipă la care să joc, nu doar să fiu în lot”, a precizat Marc pentru postul de televiziune DigiSport. (Mihai STOIAN)

Articolul precedentNEAMŢ: Consiliul Judeţean promite heliport pe Ceahlău
Articolul următorMinistrul Învățământului în Neamț și Vaslui
ZCH News
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

2 COMENTARII

  1. in primul rand nu e vb. de Camera de Comert ci de REGISTRUL COMERTULUI.
    de la inceputul anului tot o trageti cu Camera, Camera, am tot asteptat, poate va treziti intr-un tarziu, nici o sansa.
    voi ziaristii nu traiti la oras ? nu interactionati deloc cu institutiile ?
    in al doilea rand, s-au semnat actele la Registrul Comertului, schimbati-va sursele 🙂
    in al treila rand daca sunteti profesionisti veti publica acest coment 😉

  2. Realitatea este ca pentru a fi schimbat din functie, Viorel Mastacaneanu trebuia sa faca o sedinta a CA in care actionarul majoritar italian trebuie sa propuna un alt presedinte. In al doilea rand, trazactia de la Registrul Comertului a fost contestata de ANAF, deci daca urmareati consecvent zch.ro ati fi realizat ca nu se putea practic schimba nimic pina la ora actuala in actionariatul clubului pina la solutionarea litigiului. Cu respect !

Comentariile sunt închise.