reclama autocenter

revolutie5În județul Neamț, la momentul de față, în registrele Casei Județene de Pensii figurează cu drept de indemnizație de revoluționar 84 de persoane. Din câți revoluționari erau cândva, atâția au mai rămas. Acest lucru ne comunică purtătorul de cuvânt al Casei de Pensii, Oana Fodor, în singurul mod prin care poate fi contactată, adică prin mail, pe legea 544/2001.

Răspunsul la solicitările noastre de informații publice arată în felul următor:

„Urmare a solicitării dumneavoastră vă comunicăm faptul că în bazele de date aflate în administrarea Casei Judeţene de Pensii Neamţ figurează un număr de 84 persoane ce beneficiază de indemnizaţii acordate în temeiul Legii nr. 341/2004, cu modificările şi completările ulterioare. Persoanele care se încadrează în prevederile Legi nr.341/2004 primesc în temeiul art.4 o indemnizaţie lunară calculată pe baza coeficienţilor de multiplicare ce sunt aplicaţi asupra câştigului salarial mediu brut utilizat la fundamentarea bugetului asigurărilor sociale de stat şi aprobat prin legea bugetului asigurărilor sociale de stat, aferent anului pentru care se face plata. În ceea ce priveşte cuantumul indemnizaţiilor acordate în temeiul Legii nr.341/2004, acesta variază între 918 lei şi 3.856 lei. În ceea ce priveşte informaţia privind litigii înregistrate între Casa de Pensii Neamţ şi persoane beneficiare de drepturi acordate în temeiul Legii nr. 341/2004 menţionăm faptul că la această oră CJP Neamţ nu se află în litigiu cu nici un beneficiar al Legii nr.341/2004, însă în perioada 2012 – prezent au fost înregistrate un număr de 29 dosare ce au avut ca obiect – sistarea plăţii indemnizaţiei reparatorie, începând cu data de 01.01.2012”. (Oana IOSUB-TOMA)

 

Articolul precedentBACĂU: Gâlceavă pe tema acțiunilor RAFO
Articolul următorBREAKING NEWS ŞEREŞ şi NAGY CONDAMNAŢI DEFINITIV
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.

1 COMENTARIU

  1. 84 de revolutionari in judetul nostru? dar ce dracu suntem vreo Timisoara si nu stiu?! da, revolutionari cu adevarat cca 4-5, restul oportunisti si lachei care au dat bani pt aceste virtuti, favoruri etc! nu dau nume, insa, stiu vreo cativa asazisi revolutionari de Neamt, niste hahalere de 2 sfanti, niste lingai si sifoane de prima mana….unul mare patron de fost striptis, altul mare fost sef de sindicat local,altii fosti informatori la securitate si tot asa!!! adevarati revolutionari sunt in pamant saracii, iar lichelele culeg laurii revolutiei!!! lamaieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!

Comments are closed.