NEAMŢ: Bătrână de 70 de ani, atacată cu spray lacrimogen de un tâlhar, ZCH NEWS - sursa ta de informațiiUn polițist, aflat în ținută civilă, în ziua de 12 decembrie, pe strada Roman Mușat din Roman, a asistat la o scenă incredibilă. Un bărbat de circa 40 de ani a pulverizat spray lacrimogen în fața unei bătrâne de 70 de ani și apoi i-a smuls poșeta.

„Polițiștul a somat suspectul să se oprească, iar întrucât acesta nu s-a supus somației, a pornit în urmărirea acestuia și l-a prins după aproximativ 300 metri”, a declarat comisarul Constantin Irina, din cadrul Biroului de presă al Poliției Neamț.

„În momentul prinderii, suspectul a folosit același spray lacrimogen și împotriva polițistului. După imobilizare, suspectul a fost condus la Poliția municipiului Roman pentru continuarea cercetărilor”.

Individul are 41 de ani, este din Gâdinți și, după finalizarea audierilor, a fost dus la parchet, a primit ordonanță de reținere, iar astăzi, 13 decembrie, a fost prezentat instanței, cu propunerea de arestare preventivă. Poșeta bătrânei, în care erau 650 lei, un telefon mobil și documente personale, a fost recuperată

Tot în ziua de 12 decembrie, polițiștii de la Secția Rurală Roznov au depistat, în Săvinești, un tânăr de18 ani din Ruseni și unul de 19 ani din județul Prahova, care sunt suspecți de comiterea unei tâlhării. În dimineața de 4 decembrie, în jurul orei 2:30, cei doi suspecți au agresat și deposedat de telefoanele mobile doi tineri cu care au avut un conflict în Roznov. Ambii suspecți au fost reținuți, iar astăzi au fost prezentați procurorului de caz, cu propunerea de arestare preventivă care, ar trebui promovată în instanță. (C.M.)

Articolul precedentLucian Tudorache, artistul plastic al anului
Articolul următorCONCERT DE CRĂCIUN * CONFERINŢĂ SUSŢINUTĂ DE PREOTUL NECULA
Stiri din Neamt, Bacau, Suceava, Iasi, Botosani, Vaslui. Primul ziar regional din regiunea Nord Est.